Investičný majetok z hľadiska DPH a úprava dane odpočítanej pri investičnom majetku v roku 2022 (II.) - Rabatinová, Marcela, 1977-
Po nadobudnutí investičného majetku alebo jeho vytvorení na vlastné náklady sú platitelia dane povinní sledovať účel jeho použitia pri zmene charakteru podnikateľskej činnosti a rovnako tak aj sledovať rozsah jeho použitia na podnikanie a na iný účel ako na podnikanie.