Zdaňovanie príjmov pri zamestnávaní cudzincov - Valterová, Ivana
V posledných rokoch sa čoraz častejšie stretávame so zamestnávaním zahraničných osôb na našom území. V tejto súvislosti je aktuálna otázka zdanenia ich príjmov dosiahnutých na území Slovenskej republiky. Aké sú podmienky, pri splnení ktorých sa príjem zdaňuje u nás? Aký je spôsob vyberania dane v priebehu roka a ako sa vysporiadajú daňové povinnosti po skončení roka?