The Labour Market Situation in the Visegrad Countries - Horbulák, Zsolt, 1972-
Štúdia prezentuje situáciu na trhu práce v krajinách Vyšehradskej štvorky (Česko, Poľsko, Maďarsko a Slovensko). Súčasný stav nezamestnanosti v krajinách V4. Občania V4 na trhu práce v iných krajinách EÚ. Miera nezamestnanosti v krajinách V4.