Riziká hypotekárneho bankovníctva v teórii a praxi - Horvátová, Eva, 1958-
Sledovanie rizík hypotekárneho bankovníctva a ich osobitný význam v teoretickej aj praktickej rovine. Riziká na hypotekárnom trhu na Slovensku. Riziko hypotekárnej banky vyplývajúce z jej postavenia dlžníka.