Základná finančná kontrola v školách a školských zariadeniach - Konečná Veverková, Ingrid
Novela zákona č. 357/2015 Z. z. Základná finančná kontrola. Elektronický výkon základnej finančnej kontroly a digitalizácia účtovníctva.