Zmeny pre obce po novele Zákonníka práce od 1. novembra 2022 - Mičudová, Tatiana
Príspevok sa zaoberá najdôležitejšími zmenami, ktoré pre obce a mestá prináša aktuálna novela Zákonníka práce, t. j. zákon č. 350/2022 Z. z., ktorý nadobudol účinnosť 1. novembra 2022.