Food Insecurity in the Households of Polish Elderly: Diversity in the Perception of Its Causes by Demographic and Socioeconomic Characteristics - Gajda, Robert
Starnutie spoločnosti a kvalitu života starších ľudí môže sprevádzať neistota ohľadom jedla. Vzťahy medzi vnímaním rôznych príčin potravinovej neistoty; finančnej, sociálnej, zdravotnej, priestorovej a vybrané sociodemografické charakteristiky, spojené s nimi.