Uplatňovanie stratégií v hĺbkovom vyučovaní - Petlák, Erich
Stratégie edukácie. Vzdelávanie pre 21. storočie. Stratégie v hĺbkovom vyučovaní. Vytvorenie učiacej sa komunity. Vedenie žiakov k aktívnemu a zmysluplnému učeniu. Kontextualizovanie učiva. Učenie žiaka sa nerealizuje iba v škole a v triede. Personalizované učenie. Využívanie informačno-komunikačných technológií ako podporujúcich nástrojov. Cieľ hĺbkového vyučovania.