Impact of Foreign Direct Investment in the Services Sector on the Economic Growth of the Country - Grachová, Dagmar, 1997-
Pre krajiny na akejkoľvek úrovni ekonomického rozvoja sú priame zahraničné investície kľúčovým motorom ekonomickej expanzie. Vzťah medzi PZI v sektore služieb, celkový vývoz služieb a export služieb v oblasti informačných a komunikačných technológií a závislej premennej HDP na obyvateľa, ako ukazovateľa ekonomického rozvoja krajiny.