Potrebujete nový OP? - Bystrická, Katarína
Fyzické a právnické osoby, ktoré využívajú svoje občianske preukazy na elektronickú komunikáciu a prostredníctvom občianskych preukazov vykonávajú elektronické podpisovanie dokumentov, si budú musieť vybaviť nové občianske preukazy najneskôr do 31.12.2022, v prípade že budú mať o využívanie takýchto služieb naďalej záujem.