Zelený zákazník a elektromobilita - Matušovičová, Monika, 1967-
S rýchlym zhoršovaním ekosystému na Zemi za posledných päťdesiat rokov sa rýchlo vyvíjajú nové technológie, ktoré umožňujú čiastočne znížiť záťaž na životné prostredie. V súvislosti s tým vznikajú aj nové segmenty zelených zákazníkov, ktorí chcú využívať ekologické produkty. Jedným z takýchto produktov je elektromobil. Cieľom príspevku je špecifikovať nový segment zeleného zákazníka v kontexte elektromobility, ako aj analyzovať a zhodnotiť vybrané kvantitatívne a kvalitatívne ukazovatele vývoja elektromobility v aktuálnom období.