Distribuovaný databázový systém na MySQL - Schmidt, Peter, 1968-
V tomto príspevku sa zameriame na problémy spojené s distribuovanými databázami spoločnosti, ktorá prevádzkuje sieť obchodov a svoju infraštruktúru má postavenú na opensource technológiách. Svoje údaje uchováva a spracováva pomocou databázy MySQL. Jej cieľom je vytvoriť funkčný a spoľahlivý IS so všetkými výhodami distribuovaného databázového systému (DDBS) na platforme MySQL.