Perspective of Telematics at the Slovak Insurance Market - Gajdošová, Zuzana, 1988-
Perspektíva telematického poistenia na slovenskom trhu. Neznalosť respondentov o aplikácii telematiky v poisťovníctve. Nízka ochota zdieľať kľúčové údaje s poisťovňou pri určovaní sadzby poistného, ​​ako je poloha vozidla, zrýchlenie alebo brzdenie. Nedostatok štandardizácie pre vybudované telematické systémy v motorových vozidlách a telematike, využívanej v poisťovacích službách na poistnom trhu EÚ nepodporuje rozvoj telematiky v poisťovníctve.