COVID-19 Pandemic and Its Effect on Slovak Economy - Gajdošová, Zuzana, 1988-
Slovensko zasiahla pandémia COVID-19 v marci 2020. Vedľajší účinok protipandemických opatrení vlády SR výrazne negatívne ovplyvnil vývoj slovenskej ekonomiky.