Use of Markov Chain Simulation in Long Term Care Insurance - Mucha, Vladimír, 1976-
Využitie simulácií nehomogénnych Markovových reťazcov v diskrétnom čase v kontexte problému poskytovania dlhodobej starostlivosti.