Key Factors of the Industrial Revolution 4.0 in the Slovak Smart Manufacturing - Richnák, Patrik, 1988-
Koncepcie, na základe teoretického rámca, ktoré sa týkajú digitalizácie, štvrtej priemyselnej revolúcie a inteligentnej výroby. Súčasný stav skúmanej problematiky výrobných podnikov na Slovensku.