Dual-Model Approach to Measuring Convergence Sustainability in the Visegrad Group - Leško, Peter, 1989-
Regionálna konvergencia a jej meranie. Tradičné teórie konvergencie. Platobná bilancia - obmedzený rastový model. Konvergenčná perspektíva pre strednú Európu. Udržateľnosť konvergencie Vyšehradskej skupiny.