I venkovní reklamu můžete měřit - Tichý, Michal
Smart plánovanie kampaní podľa aktuálnych údajov, maximálny dosah vybranej cieľovej skupiny a detailný prehľad o mediálnom výkone vašej komunikácie. Nástroj BigPlan vám toto všetko poskytuje ako štandardné informácie, ktoré môžete použiť aj pri vonkajšej reklame. To, čo bolo možné len s TV alebo online komunikáciou, je dnes bežnou súčasťou aj out of home kampaní.