Pohled lidí a pohled statistiky Kombinování různých typů dat v marketingovém výzkumu - Volek, Martin
Pojmy mäkkých a tvrdých údajov predstavujú falošnú dichotómiu. Príklad prepojenia mäkkých dát z dotazníkového prieskumu a zdanlivo tvrdých dát Českého štatistického úradu a Českej národnej banky v štúdii Opsos Consumer Sentiment Tracker.