"The Best Marketing Is Education" Jsou zákazníci přístupní vzdělávacímu obsahu aneb edukační marketing v datech - Knihová, Ladislava
Prierezová analýza založená na údajoch z longitudinálneho výskumu Median MML-TGI poskytuje zaujímavé zistenia o potenciáli marketingu založeného na vzdelávaní, ako aj identifikácii sociodemografických segmentov spotrebiteľov vhodných na cielenie vzdelávacieho obsahu a relevantných marketingových aktivít.