Příští rok bude velmi rizikový - Adámková, Alena
"Chceme, aby štát zastropoval ceny energie aj pre veľké firmy," povedal v rozhovore pre Pro-energy magazín Bohuslav Čížek, riaditeľ Sekcie hospodárskej politiky Zväzu priemyslu a dopravy ČR, zástupca generálnej riaditeľky.