Pedagogické diagnostikovanie školskej pripravenosti žiakov - Koleňáková, Rebeka Štefánia
Pedagogické diagnostikovanie školskej pripravenosti. Motivácia a stimulácia žiakov. Význam prekonceptov v diagnostickej činnosti učiteľa.