Ľudský kapitál a jeho stabilizácia vo vybranom podniku - Kocúrová, Nina, 1997-
Výsledky výskumu slovenskej spoločnosti pelicantravel.com s.r.o. Zamestnanci, ktorí sú stabilní, sa líšia od začínajúcich zamestnancov v nezávislosti a prijímaní osobnej zodpovednosti za výsledky svojej práce. Výsledky môžu byť použiteľné pre manažment.