Project Management for New Business Models in the Automotive Industry - Gühring, Patrick, 1980-
Tento článok je o riadení projektov pre nové obchodné modely v automobilovom priemysle a o tom, ako ho možno implementovať, aby sa zabezpečil udržateľný úspech spoločnosti v dnešnom svete so všetkými existujúcimi podmienkami a obmedzeniami. V prvej časti sa práca týka vedeckých podmienok k danej téme, ďalej nasledujú vysvetlivky, ako aj cieľ práce a na základe toho výsledok práce. Je vysvetlené, ako sa charakteristika projektu prejavuje a čo tvorí projekt, v ďalšom procese sa autor práce zaoberá postupom v projekte, to zahŕňa okrem iného štruktúru rozpisu prác, pracovné balíky, míľniky, Ganttov diagram, ako aj plán zdrojov. Tieto aspekty sú čiastočne vysvetlené a podporené príkladmi z praxe.