Support for Green Business Development in Slovak Republic - Repiská, Radka, 1996-
Zhodnotenie a porovnanie stavu zeleného podnikania MSP na Slovensku a v krajinách V4 so zámerom poukázať na slabé stránky realizácie hodnoteného opatrenia, identifikáciu bariér a ďalšie možnosti rozvoja.