Hodnota podnikovej kultúry malých a stredných podnikov v digitálnom prostredí - Stovíček, Filip, 1998-
Vplyv podnikateľskej kultúry na malé a stredné podniky v digitálnom prostredí a na kompetenčný model zamestnancov v podnikoch. Všeobecný kompetenčný model zamestnancov najpreferovanejšieho typu podnikateľskej kultúry malých a stredných podnikov na Slovensku.