Implementácia informačných systémov v podnikoch - Zahradník, Peter, 1995-
Pre firmy je nevyhnutné, aby si udržali čo najvyššiu konkurencieschopnosť. Implementáciou vhodných informačných systémov, alebo softvérových riešení ju môžu udržiavať, resp. zvýšiť. Identifikácia a definícia informačných systémov, ich kategórie a výhody implementácie konkrétneho riešenia.