Has the Turbulent Period Affected the Solvency of Insurance Companies at the Slovak Insurance Market? - Snopková, Andrea, 1987-
Zisťovanie, či pandémia Covid-19 ovplyvnila solventnosť poisťovní na slovenskom poistnom trhu. Zisťovanie, či poisťovne nemajú problém so solventnosťou aj počas takého turbulentného obdobia, akým je pandémia Covid-19.