Effects of Subsidy on Publication Outputs. Can Small Research Grants Lead to Higher Quality Scientific Articles? - Némethová, Valéria, 1987-
Hodnotenie malých grantov vysokých škôl preverovaním výskumných projektov v oblasti ekonomiky, realizovaných v rokoch 2008 - 2018 na Slovensku.