Vývoj priamych zahraničných investícií medzi EÚ a Ukrajinou v období súčasných zmien - Bato, Vladyslav, 2000-
Vývoj priamych zahraničných investícií medzi EÚ a Ukrajinou v období súčasných zmien. Zahranično-obchodná politika Ukrajiny s krajinami EÚ.