Cattle Breeding in Slovakia in the Context of Sustainable Production - Tóth, Miroslav, 1961-
Faktory udržateľnosti výroby na základe sektoru poľnohospodárstva, so zameraním na chov hovädzieho dobytka v rámci Slovenska. Vývoj stavu hovädzieho dobytka a kráv v rokoch 2012 až 2021, intenzita ich chovu a regionálny vývoj týchto ukazovateľov. Vývoj hrubej poľnohospodárskej výroby, so zameraním na hodnotu hrubej živočíšnej výroby a produkciu hovädzieho dobytka, s vyčíslením vývoja a zmien hodnôt tohto ukazovateľa v rokoch 2012 až 2021. Počet zamestnancov v poľnohospodárstve a počet robotníkov v živočíšnej výrobe (ako faktor zabezpečujúci produkciu hovädzieho dobytka) za roky 2020, 2012, 2000 a 1993. Priemerné mzdy v národnom hospodárstve a parita priemerných miezd za poľnohospodárstvo ako celok a za robotníkov v živočíšnej výrobe (resp. podľa hlavných profesií v poľnohospodárstve) za roky 2020, 2012, 2000 a 1993, s prepočítaním miezd pomocou inflačnej kalkulačky podľa hlavných profesií v poľnohospodárstve na rok 2020 (€/mes.).