Optimization of Material and Technical Supply Management of Industrial Enterprises - Stolyarov, V.
Popis vývoja adaptívneho ekonomického a matematického modelu riadenia zásobovania surovinami pre výrobnú činnosť priemyselných podnikov. V priebehu štúdie boli na riešenie problémov nastolených v práci použité metódy chápania ekonomických javov a procesov: systémová analýza, ekonomické a matematické modelovanie, abstraktno-logické a grafické metódy.