Využitie nástrojov Customer Relationship Management v podniku cestovného ruchu - Čakanišin, Adrián, 1997-
Riešenia na zlepšenie riadenia vzťahov na základe analýzy vybraných CRM nástrojov, používaných v cestovnom ruchu.