Development and Implementation of Accounting Standards in the Insurance in Slovakia - Sakálová, Katarína, 1955-
Stručná charakteristika histórie vydávania nových účtovných štandardov IFRS od roku 2000 na Slovensku a analýza pripravenosti slovenských poisťovní pre účtovný štandard IFRS 17 z rôznych hľadísk.