Vývoj, formovanie a súčasné riadenie ekonomickej diplomacie v Slovenskej Republike - Hrinko, Ján, 1992-
Ucelený obraz o funkciách, úlohe a systéme riadenia ekonomickej diplomacie v Slovenskej republike.