Pandemická recesia ako "liek" proti zaostávaniu v digitalizácii - Morvay, Karol, 1973-
Verejnosť je zvyknutá vnímať ekonomické recesie ako katastrofy. Ekonómovia ich vnímajú pestrofarebnejšie. Otrasy v ekonomike pôsobia aj ako katalyzátor, napomáhajúci zmenám. Tá zatiaľ posledná dala (mimo iného) stimul k tomu, aby sa v ekonomike SR výraznejšie pohli procesy digitalizácie. Tie síce prebiehali aj pred pandémiou, ale v niektorých oblastiach prebiehali tak trochu platonicky.