Hodnotenie využitia vybraných programov cezhraničnej spolupráce na podporu cestovného ruchu v regiónoch Slovenska v programovom období 2014-2020 - Jánošková, Kristína, 1995-
Zhodnotenie využitia európskych štrukturálnych a investičných fondov na rozvoj cestovného ruchu v regiónoch prostredníctvom hodnotenia merateľných ukazovateľov.