Dobrovoľné poistenie - Danajovičová, Katarína
Zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov umožňuje za istých podmienok fyzickým osobám sa aj dobrovoľne poistiť. Na aké poistenie je možné sa prihlásiť, aké sú podmienky si priblížime v tomto článku.