Waste Management as a Circular Economy Tool in the Conditions of Countries and Capitals of V4 Countries - Zemanová, Lenka, 1995-
Určenie stavu uplatňovania podmienok odpadového hospodárstva v rámci krajín V4, ale aj v ich hlavných mestách, s ich následným porovnaním. Environmentálny, ekonomický, sociálny, ale aj technologický vplyv odpadového hospodárstva na krajiny V4, ako aj hlavné mestá V4 krajín. Agenda 2030.