Konvergentný, transformačný a situačný (novodobý) prístup k automatizácii, digitalizácii procesov v manažmente výroby a logistiky pod vplyvom Industry 4.0 a v podnikaní na Slovensku - Dupaľ, Andrej
V danom momente a v celkovom kontexte výskumu znásobuje doterajšie, predchádzajúce čiastkové, už publikované výstupy k tejto dôležitej problematike podnikateľskej teórie a praxe na Slovensku. V súlade s cieľmi, metodikou a metodikou výskumu je zameraný na zdôraznenie konvergentného a transformačného prístupu, ako aj situačného (moderného), asimilačného prístupu Industry 4.0 na Slovensku. V niektorých súvislostiach s prechodom na Priemysel 5.0.