Súčasná situácia tuhého komunálneho odpadu v krajinách Európskej únie - Kubíková, Ľubomíra, 1996-
Vývoj produkcie tuhého komunálneho odpadu v sledovanom období v členských krajinách EÚ. Recyklácia tuhého komunálneho odpadu.