Business Models in Area of Charging Points Operator - Lauko, Rastislav, 1979-
Podnikanie v oblasti nabíjania elektrických vozidiel. Činnosti prevádzkovateľov nabíjacích staníc pre elektromobily - kľúčové kompetencie v oblasti predaja nabíjacích služieb. Obchodný model prevádzkovateľov nabíjacích staníc.