Vplyv digitálneho prostredia na krízovú komunikáciu - Piatra, Lukáš, 1996-
Stratégie krízovej komunikácie. Sociálne siete, internet a ich vplyv na vzťahy s verejnosťou. Sociálne siete a ich vplyv na krízovú komunikáciu.