The Importance of Information Security in Companies in Slovakia - Beláňová, Benita, 1973-
Príspevok je zameraný na zhrnutie výsledkov vlastných prieskumov, realizovaných v rokoch 2008 - 2020 v oblasti informačnej bezpečnosti v sektore malých a stredných podnikov na Slovensku.