Where Are We Heading in Terms of Eco-Innovation? Recent Evidence from Slovakia - Rybárová, Daniela, 1967-
Výskumným cieľom štúdie je identifikovať vývoj implementácie ekoinovácií a zhodnotiť pokrok v postojoch slovenských podnikateľov k ekologickým inováciám v rokoch 2011 až 2021.