Efektívne učenie sa študentov a spätná väzba - Pasiar, Ladislav, 1984-
Opis procesu získavania a vyhodnocovania spätnej väzby od študentov vysokej školy k ich učiteľom a naopak od učiteľom k študentom. Realizovanými rozhovormi s učiteľmi po ich dotazníkovom hodnotení prinieslo viaceré inovatívne nápady na zdokonalenie výučby nielen týchto učiteľov ale aj spolupracujúcich kolegov. Uvedenie výsledkov tematickej analýzy s rozhovorov so študentmi, ktorí absolvovali rozhovory s učiteľmi NHD EU v Bratislave.