Impact of Strategy on Business Performance of Start-up - Slávik, Štefan, 1955-
Vplyv obchodnej stratégie na podnikanie, ktorá je opísaná súborom parametrov a výkonnosť start-upu, meranej rastom a objemom tržieb.