Cestovný ruch v krajinách Vyšehradskej štvorky - Zemanová, Lenka, 1995-
Príspevok mapuje prostredníctvom vybraných štatistických ukazovateľov rozvoj odvetvia cestovného ruchu v krajinách Vyšehradskej štvorky ako celku, ale zároveň poukazuje aj na špecifiká jednotlivých krajín V4.