Priame zahraničné investície a digitálny rozvoj obchodu na Slovensku - Bódy, Glória, 1998-
Identifikácia existencie vzťahu medzi priamymi zahraničnými investíciami a digitálnym rozvojom obchodu v podmienkach Slovenskej republiky.