Retail manažéri – zručnosti a budúcnosť - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Príspevok je orientovaný na problematiku retail manažérov. Cieľom je predstaviť súčasné požiadavky na vlastnosti retail manažérov a ako vnímajú ich napĺňanie študenti programu Podnikový obchod a marketing. Následne sa snažíme poukázať na predpokladaný vývoj v nárokoch na prácu týchto manažérov.